Renault Romania, locul I la Marşul si Crosul Casiopeea pentru al patrulea an consecutiv

Angajaţii Renault România şi familiile acestora au participat, pentru al cincilea an consecutiv, la Marşul şi Crossul Casiopeea împotriva cancerului mamar, organizat duminică, 28 septembrie, în Parcul Tineretului din Bucureşti. În total, aproximativ 2.700 de participanţi, persoane fizice sau angajați de la diverse companii din România, au fost prezenți în Parcul Tineretului din Bucureşti, împreună cu familiile sau prietenii la: crosul copiilor, crosul adolescenţilor, crosul bărbaţilor, crosul femeilor, marşul familiei.

Renault România a câştigat şi în acest an Locul I la secţiunea Corporate Challenge, având cei mai mulţi participanţi din partea unei companii mari – peste 760 de înscriși.

Din taxele de participare strânse de organizatori, în valoare totală de 30.000 de euro, vor fi achiziţionate 300 de proteze mamare ce vor fi donate femeilor care au suferit o mastectomie.

La eveniment, Renault România a expus două vehicule Twizy personalizate cu mesaje legate de specificul cursei. Cele două mașini electrice au atras atenția publicului, care a vrut să cunoască mai multe detalii despre prețuri, versiuni, specificități.