Studenti selectionati de Grupul Renault in Romania vor beneficia de burse in Franta

Grupul Renault in România s-a alaturat programului de burse cofinantate Ambasada Frantei/Intreprinderi franceze prezente pe plan local, burse ce vor fi acordate unui numar de studenti sau masteranzi de la universitatile din Romania.

Alaturi de Grupul Renault in Romania, în acest proiect s-au implicat si alte companii franceze prezente pe plan local, din diverse sectoare economice. Initiativa ilustreaza vointa impartasita a ministerului francez al afacerilor externe si europene si a societatilor franceze prezente in Romania de a promova excelenta si insertia profesionala a tinerelor talente.  

Conventiile de parteneriat au fost semnate pe 25 ianuarie 2010, la Resedinta Frantei, in prezenta Dlui. Henri Paul, Ambasadorul Frantei in Romania si a directorilor de societati partenere.

"Semnarea Memorandumului cu Ambasada Frantei este o premiera pentru istoria relatiilor Grupului Renault din Romania cu mediul academic. Parteneriatul este o dovada in plus a sustinerii de catre cele doua parti a educatiei in domeniul auto, un sector in care colaborarea dintre Franta si Romania s-a dovedit a fi mai mult decat benefica. Propunerea Ambasadei Frantei a venit ca o continuare fireasca a eforturilor pe care Renault le face in Romania de ani de zile pentru sustinerea invatamantului universitar tehnic prin stagii de pregatire, cursuri, editare de manuale si suporturi de curs", a declarat Radu Mavrodin, directorul de Resurse Umane al Grupului Renault in Romania.