Premiera mondiala: Dacia Logan Pick-Up la Salonul International de Automobile Bucuresti 2007

In perioada 5 - 14 octombrie 2007, Dacia este prezenta la cea de-a 6-a editie a Salonului International de Automobile Bucuresti (SIAB) cu doua standuri proprii. In premiera mondiala, Dacia dezvaluie noua versiune utilitara, Logan Pick-Up, un vehicul accesibil, robust si practic. In cadrul Salonului, publicul larg poate descoperi gama actuala Logan (Berlina, MCV si VAN), care cuprinde si cea mai noua motorizare, 1.5 dCi 85 CP, dar si universul de post vanzare, cu piese de schimb, accesorii si service. In plus, pe toata perioada Salonului, Dacia a creat un spatiu virtual accesibil pe site-ul www.dacia.ro .

Dacia expune In standul sau de vehicule noi modelul Logan Pick-Up, dezvaluit In premiera mondiala cu ocazia SIAB. In 2008, Dacia Logan Pick-Up va fi comercializat In Romania, Bulgaria, Turcia si Algeria. Incepand din 2009, modelul va fi disponibil pe celelalte piete europene.

Standul de vehicule noi se Intinde pe o suprafata totala de 840 m2, unde publicul poate descoperi opt vehicule Dacia : Logan Pick-Up, Logan MCV (versiunile cu 5 si 7 locuri), Logan Berlina (Prestige, Prestige echipat cu kit Sport, Seria Limitata Kiss FM si GPL). In plus, alaturi de vehicule se poate remarca expus motorul 1.5 dCi 85 CP.

Dacia este prezenta cu standul de Piese si Service care are o suprafata de 150 m2. In stand este expus un vehicul Logan VAN echipat cu accesorii Dacia. Publicul va descoperi procesul de post vanzare " piese de schimb de origine, accesorii si service " definit prin modernitate, caldura umana si profesionalism.

Pe toata perioada Salonului, cei interesati se pot conecta la atmosfera standului prin intermediul sectiunii speciale a site-ului, www.dacia.ro/external/siab2007. Astfel, acestia pot viziona momentele cele mai importante petrecute In stand : deschiderea oficiala a SIAB prilejuita de Ziua Presei (4 octombrie), prezenta vedetelor care au sustinut campania de promovare a seriei limitate Dacia Logan Kiss FM (Andreea Banica, Andreea Balan, Anka Badiu, Miki si Delia).

In primele noua luni ale anului 2007, Dacia a vandut peste 165 000 de automobile, din care peste 90.000 la export.