Peste 14.000 de drive teste Logan

Aflata la a treia editie, "Caravana Dacia" a parcurs unsprezece mari orase ale tarii, in perioada martie - iunie 2005. Peste 14.000 de romani au profitat de prezenta acesteia pentru a testa Logan.

Dacia a lansat in data de 25 martie 2005 o ampla campanie de teste cu modelul Logan. Intitulata "Caravana Dacia", aceasta actiune a permis clientilor potentiali sa descopere confortul interior, comportamentul rutier si robustetea Logan. Pe parcursul a trei zile, clientii au avut la dispozitie sase vehicule Logan Laureate 1.4 MPI si sase Logan Ambition 1.6 MPI pe care le-au putut testa pe un traseu ales.

Locuitorii fiecarui oras parcurs de Caravana au profitat de prezenta acesteia pentru a testa Logan. Astfel, ample campanii de teste au fost inregistrate in fiecare oras. In total, peste 14.000 de persoane au testat Logan pe perioada Caravanei.

Intr-o prima etapa, "Caravana Dacia" a efectuat un traseu in opt orase mari ale tarii, in perioada 25 martie - 29 mai: Ploiesti (25 - 27 martie), Focsani (1 - 3 aprilie), Sibiu (8 - 10 aprilie), Constanta (15 - 17 aprilie), Bucuresti (22 - 24 aprilie), Targu Mures (13 - 15 mai), Arad (22 - 22 mai) si Iasi (27 - 29 mai). Datorita succesului acestei campanii, Caravana a fost prelungita la inceputul lunii iunie cu inca trei orase: Galati (3 - 5 iunie), Cluj-Napoca (10 - 12 iunie) si Brasov (17 - 19 iunie).

Pe langa ocazia de a conduce ultimul model Dacia, participantii la Caravana au descoperit numeroase surprize: concursuri, concert cu trupa Holograf si o tombola al carei mare premiu a constat, in fiecare oras, intr-un vehicul Logan Ambition 1.6 MPI sau Logan Laureate 1.4 MPI, oferite de RCI Leasing Romania.

Caravana s-a bucurat de prezenta oficialitatilor locale, din partea Primariei si a Prefecturii din orasul respectiv, dar si de cea a reprezentantilor companiilor furnizoare pentru Dacia, cu ocazia unei seri inaugurale Dacia.

Pe perioada Caravanei, clientii interesati de achizitionarea unui vehicul Dacia, au beneficiat de o oferta completa de produse financiare din partea grupului RCI Romania, prin intermediul filialelor sale RCI Finantare si RCI Leasing.

De la lansare si pana la sfarsitul lunii mai, peste 69.000 de vehicule Logan au fost vandute si comandate in Romania si la export. In prezent, modelul este comercializat in 19 tari: Romania, Croatia, Bosnia, Slovacia, Ungaria, Republica Ceha, Polonia, Tarile Baltice, Slovenia, Serbia - Muntenegru, Macedonia, Turcia, Siria, Liban, Moldova, Algeria (in Europa Centrala si Orientala) si Franta, Spania si Germania (in Europa Occidentala). Expansiunea internationala va continua in 2005 o data cu comercializarea Logan in 35 de tari pana la sfarsitul anului.