Pentru a patra oara, premiul cel mare al Targului Gaudeamus a fost castigat de o femeie

Automobile Dacia a oferit si anul acesta tuturor vizitatorilor Targului International Gaudeamus posibilitatea de a pleca acasa cu o masina noua. La cea de-a patra editie de cand este partener principal al evenimentului, masina oferita ca premiu i-a revenit inca o data unei reprezentante a sexului frumos – Sorina Enache.

In varsta de 40 de ani, norocoasa castigatoare a Targului Gaudeamus este nascuta in Pitesti, dar locuieste si lucreaza in Bucuresti la o companie de navigatie. Biletul sau a fost tras la sorti in ultima zi a evenimentului chiar de catre antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Razvan Lucescu. Acesta a vizitat duminica standul producatorului roman, care este partenerul Nationalei de peste 2 ani.

Desi are permis de conducere, Sorina Enache nu avea masina personala. Sansa a facut ca ea sa introduca biletul in urna chiar cu o ora inainte de tragerea la sorti, astfel incat a putut fi de fata atunci cand i s-a strigat numele si a plecat acasa cu o eleganta Dacia Sandero alba.

La standul Automobile Dacia de la Targul International Gaudeamus au avut loc anul acesta si alte evenimente: miercuri, in prima zi a Targului, celebrul scriitor britanic Salman Rushdie a semnat autografe cititorilor sai romani timp de peste doua ore; vineri seara, Iuliana Marciuc, prezentatoarea emisiunii „Miezul Zilei” de la TVR1, a lansat o carte despre experienta ei in televiziune.