François Fourmont, colindat de copiii din Mioveni

Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, 120 de copiii de la patru scoli generale din Mioveni, insotiti de 14 profesori, au pregatit un program special de colinde la Dacia. Elevii scolilor generale Liviu Rebreanu, George Toparceanu, Marin Sorescu si Colibasi s-au adunat in jurul bradului de Craciun de la Centrul de Conferinte Dacia, unde si-au luat ramas bun de la directorul general François Fourmont in stil romanesc.

Imbracati in haine traditionale populare, copiii s-au intrecut in cantece si urari, atat in limba romana, cat si in limba franceza. François Fourmont a fost emotionat de efortul copiilor, mentionand ca muzica romaneasca este una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le va pastra in legatura cu tara care l-a adoptat timp sase ani.

Dacia a continuat astfel traditia primirii colindatorilor la uzina inaintea Sarbatorilor de Craciun. Anul acesta evenimentul a avut o semnificatie speciala, fiind ultima festivitate la care a fost prezent directorul François Fourmont. La finalul spectacolului, copiii au fost rasplatiti de Mos Craciun, care le-a oferit tuturor cadouri.