Dacia recruteaza

„Sarbatoarea carierei Dacia Groupe Renault” are loc in zilele 2 si 3 noiembrie la Muzeul Judetean Arges din Pitesti, unde sunt asteptate candidaturi pentru aproximativ 100 de posturi noi, care trebuie ocupate pana la sfarsitul anului. Compania recruteaza candidati interesati de domeniile inginerie, calitate, IT, comercial, juridic, financiar, resurse umane si comunicare. Dacia, companie europeana si angajator important pe piata muncii din Romania, continua recrutarile si in urmatorii trei ani. Numai pentru anul 2008, Dacia ofera tinerilor 500 de posturi.

Dacia a devenit un constructor cu vocatie internationala, inca de la lansarea modelului Logan, in anul 2004, model care este comercializat in prezent in 47 de tari. Dezvoltarea unei game de succes a permis companiei sa se transforme intr-una moderna, accesibila, cu o cultura organizationala aliniata grupului Renault si cu un potential de notorietate internationala semnificativ. Uzina Dacia de la Mioveni se afla printre primele uzine ale grupului Renault in materie de calitate si productivitate.

Resursele umane sunt o prioritate pentru Dacia, care numara in prezent peste 13 000 de angajati. Compania a lansat inca de la inceputul anului un plan ambitios de recrutare pentru fiecare zona de activitate si a participat la diferite forumuri si targuri de profil pentru a face cunoscuta intreaga oferta de munca. La sfarsit de an, Dacia invita potentialii candidati la „Sarbatoarea carierei” care are loc la Muzeul Judetean Arges din Pitesti, in zilele de 2 si 3 noiembrie, incepand cu ora 10:00.