Dacia a participat la Targul de Burse si Joburi pentru Studenti

Automobile Dacia a fost prezenta la cea de-a VIII-a editie a Targului de Burse si Joburi pentru studenti, organizat de Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR). Timp de doua zile, reprezentantii „Relatii Universitati” de la Dacia au raspuns întrebarilor tinerilor si au prezentat activitatile companiei. Peste 50 de studenti si-au depus candidatura pentru sesiunea de stagii din 2010.

Editia din 2009 a „Targului de Burse si Joburi pentru studenti” s-a desfasurat la Universitatea Politehnica din Bucuresti, pe 10 si 11 noiembrie. Organizat în fiecare an, acest eveniment urmareste sa creeze un contact direct între angajatori si studenti, oferind stagii, burse si joburi într-o diversitate de domenii de pe piata muncii.

Cele 50 de candidaturi depuse pentru stagii la Automobile Dacia se vor adauga înscrierilor deja facute, crescand numarul celor interesati la 300 de candidati. Selectia stagiarilor a început deja din luna septembrie, urmand ca programul de stagii sa se desfasoare începand cu luna martie 2010.