Dacia a iesit la joaca de 1 iunie

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Dacia a luat parte la activitatile pentru copii organizate de Primaria si Centrul Cultural Mioveni. Si anul acesta, Dacia a oferit premii pentru competitiile sportive, a propus teme de concurs si a organizat o sesiune de fotografii pentru cei mici cu cel mai recent model al gamei, Dacia Duster.

Premiile oferite constau in obiecte promotionale, miniaturi cu modelele Dacia, albume cu istoria marcii. Castigatorii probelor sportive au primit 10 mingi de fotbal oficiale apartinand Echipei Nationale a Romaniei, care poarta autografele membrilor lotului national. De asemenea, Dacia a participat la concursul de desene pe asfalt si a oferit un premiu special unui elev de clasa a IV-a care a realizat un desen in spatiu reprezentand un model Dacia.

Copiilor care au dorit sa plece acasa cu o amintire placuta de la acest eveniment, Dacia le-a oferit posibilitatea de a se fotografia alaturi de un vehicul Dacia Duster. Acesta a fost expus in fata Primariei Mioveni, iar echipa Dacia le-a daruit organizatorilor fotografiile in aceeasi zi.

Dacia colaboreaza in mod frecvent cu autoritatile judetului Arges si se implica in mod regulat in organizarea evenimentelor importante pentru comunitatile de unde provin salariatii sai. Compania a sustinut recent „Simfonia lalelelor” in Pitesti si a participat la organizarea Zilelor Municipiului Pitesti. De asemenea, in fiecare an, Dacia este partener al Zilelor Orasului Mioveni.