Dacia Duster redescopera Bucovina si Maramuresul cu Petrom

Miercuri, 20 aprilie, o echipa alcatuita din 24 de bloggeri porneste la drum cu sase Dacia Duster in cea de-a doua etapa a aventurii « Redescopera Romania ». A doua calatorie de anul acesta a reunit un numar record de participanti, care isi vor petrece Pastele « redescoperind » obiceiuri traditionale de sarbatori. Traseul ales include satele din Maramures si Bucovina, cu opriri la Valea Vaserului, la Sapanta sau la Sighet.

Participantii vor transmite in timp real fotografii, materiale video si informatii despre toate locurile vizitate. Obiectivele de interes din aceasta etapa se vor adauga celor deja incluse pe harta interactiva disponibila pe site-ul www.redescoperaromania.ro, care poate fi accesata si prin aplicatiile Android sau iPhone dedicate.

Cele sase Dacia Duster vor parcurge si in aceasta etapa distante de mii de kilometri. Printre locurile memorabile din aceasta excursie se numara Cimitirul vesel de la Sapanta, cea mai veche biserica de lemn din Maramures sau Memorialul de la Sighet. Bloggerii vor avea ocazia de a participa la incondeiatul oualor in Bucovina si vor petrece noaptea de Inviere in Maramures, unde vor afla ce este obiceiul „Udatoriului”.

Pentru a urmari de aproape evolutia proiectului „Redescopera Romania” si a vedea pe unde a mai ajuns Dacia Duster, urmariti campania pe retelele sociale Petrom (Facebook sau Twitter), pe blogul dedicat calatoriilor disponibil pe site-ul www.redescoperaromania.ro sau pe blogurile participantilor din aceasta etapa.