Dacia Duster Offroad Experience a ajuns la Timisoara

Caravana Dacia Duster Offroad Experience a ajuns vineri, 3 septembrie, la Timisoara. Pe parcursul a trei zile, toti cei interesati sa testeze Dacia Duster au avut ocazia de a participa la demonstratii de offroad inedite pe un circuit cu mai multe probe de dificultate, situat in incinta parcarii Iulius Mall. Sesiunile de drive-test au fost gratuite, fiind realizate de piloti profesionisti.

Dupa demonstratiile de la Bucuresti si Mamaia, Dacia Duster Offroad Experience s-a oprit si la Timisoara, pentru a demonstra performantele celui mai recent model Dacia in cadrul unui spectacol automobilistic original. Circuitul conceput in acest scop cuprindea sase obstacole ce simulau cu fidelitate conditiile de rulare pe teren accidentat. Punctul de atractie a fost trunchiul de con cu un unghi de 32°, pe care se putea rula atât cu toate cele patru roti ale vehiculului, cât si doar cu doua roti. Alte doua obstacole care au stârnit curiozitatea participantilor la drive-teste au fost rampa cu inaltimea de 2 metri si balansoarul.

Circuitul s-a deschis pentru public vineri, 3 septembrie, iar drive-testele au continuat pe toata durata weekend-ului, dupa urmatorul program: 3 si 4 septembrie / 12:00-21:00, 5 septembrie / 11:00-21:00. In circuit au rulat 3 Dacia Duster cu tractiune integrala, iar agentul local Auto Europa le-a oferit ocazia doritorilor de a conduce ei insisi Dacia Duster, la un drive-test in oras.

Alte atractii pentru timisoreni la Dacia Duster Offroad Experience au fost concursurile cu premii organizate de Dacia si partenerii sai – BRD Groupe Société Générale, Danone si Orange – pe toata durata spectacolului. Dacia a organizat tombole cu mai multe premii surpriza pe tot parcursul zilei.