Dacia Duster Offroad Experience ajunge pe litoral

Timp de patru zile, Dacia Duster Offroad Experience le va oferi constantenilor si turistilor de la mare ocazia de a fi partasi la un spectacol automobilistic inedit, pe un circuit amenajat in statiunea Mamaia, vis-a-vis de Hotelul Rex. in perioada 15-18 iulie 2010, toti cei interesati sa testeze performantele vehiculului au ocazia de a participa la un drive-test 4x4 autentic, alaturi de piloti profesionisti.

Dupa succesul inregistrat la Bucuresti, Dacia Duster Offroad Experience reia demonstratiile de offroad destinate publicului larg, astfel incât participantii sa se convinga de abilitatile celui mai recent model al Dacia. Circuitul, care cuprinde sase obstacole ce simuleaza cu fidelitate conditiile de rulare offroad, se deschide joi, 15 iulie, si va functiona dupa urmatorul program: 15 iulie/12:00-21:00; 16 iulie/12:00-21:00; 17 si 18 iulie/11:00-21:00. inscrierile la drive-test sunt gratuite.

Punctul de atractie al circuitului il reprezinta trunchiul de con cu un unghi de 32°, pe care se poate rula atât cu toate cele patru roti ale vehiculului, cât si doar cu doua roti. Alte doua obstacole care au stârnit curiozitatea participantilor la drive-teste sunt rampa cu inaltimea de 2 metri si balansoarul. O dovada a interesului provocat de aceasta constructie inedita pentru România o reprezinta numarul mare de inscrieri pentru parcurgerea circuitului in Capitala – peste 1.000 de persoane. 

Dupa demonstratia de la Bucuresti de la inceputul lunii iulie si dupa Mamaia, Dacia Duster Offroad Experience va ajunge in alte trei mari orase ale tarii: Timisoara (3-5 septembrie), Cluj (10-12 septembrie) si Iasi (17-19 septembrie.

Pe toata durata spectacolului, publicul poate participa la concursuri cu premii organizate de Dacia si partenerii sai – BRD-Groupe Société Générale, Danone si Orange. Dacia va organiza tombole cu mai multe premii surpriza pe tot parcursul zilei. in plus, agentul local Dacia ofera posibilitatea participantilor de a conduce ei insisi Dacia Duster, intr-un drive-test in oras.

Lansat la Salonul Auto de la Geneva 2010, Dacia Duster este primul vehicul de teren al marcii Dacia.  Modelul, disponibil in reteaua de agenti autorizati, poate fi achizitionat in trei niveluri de echipare (Duster, Ambiance, Laureate). Modelul este disponibil atât in varianta cu tractiune 4x2, cât si in varianta cu tractiune integrala si propune cel mai bun raport pret/prestatii/spatiu interior pentru clasa din care face parte.