Dacia Duster a fost aleasa Masina Autovot 2011

Dacia Duster a fost desemnata Masina Autovot 2011, in cadrul Galei Autovot organizate miercuri, 9 februarie, de cotidianul auto online www.automarket.ro. Dacia Duster a câstigat de asemenea locul I la sectiunea Calitate-Pret si locul al II-lea in clasamentul bloggerilor.

Autovot s-a impus drept cel mai important concurs de tip „Masina Anului” lansat in mediul online românesc. Competitia ofera publicului ocazia de a-si alege modelele favorite, fara restrictii de participare. Editia de anul acesta, cea de-a cincea de pâna acum, a inclus trei categorii: Best Design, Best Buy (Raport Calitate-Pret) si General (Masina Autovot 2010). Competitia Autovot 2011 s-a desfasurat exclusiv pe Facebook si a propus pentru prima data si un Premiu al Blogerilor din România.

Treizeci si sase de modele, toate lansate in cursul anului 2010, au intrat in concurs anul acesta. Dacia Duster a acumulat in total 5625 de puncte. Prima pozitie in clasamentul general s-a datorat si punctajului mare obtinut la categoria Best Buy, Dacia Duster delimitându-se cu un numar dublu de voturi fata de urmatorul model ales (4641 de puncte).

Premiul special al bloggerilor a fost decis de 61 de reprezentanti ai blogosferei românesti, care au acordat in total 60 de puncte modelului Duster. Doar cinci puncte au despartit modelul românesc de câstigatorul locului 1 al acestei categorii. Presedintii juriului care au acordat Premiul bloggerilor au fost: Cristian China-Birta (chinezu.eu), Cristian Dorombach (www.piticu.ro), Bobby Voicu (bobbyvoicu.ro), Cristian Manafu (manafu.ro) si Cabral Ibacka (cabral.ro).