Bogdan Cornea, unul din debutantii Cupei Dacia, a castigat la "speciale"

  • La doar al doilea sau raliu in Cupa Dacia, Bogdan Vlad Cornea, unul dintre pilotii care nu au implinit inca 18 ani, a izbutit sa castige o proba speciala
  • Ziua secunda a propus 5 sectiuni competitive. Startul pe PS2 a fost programat la ora 11:24, iar sosirea primei masini la 17:45

La Tg. Mures, atunci cand consemnam debutul sau in CNRD 2011, intrecere derulata sub egida FRAS, si in Cupa Dacia, Bogdan Vlad Cornea a avut o prestatie consistenta, izbutind sa termine al treilea in intrecerea debutantilor. Ei bine, iata, in Superspeciala Polus Center, proba de inceput a Raliului Clujului, el a demonstrat ca nu a fost vorba de un rezultat intamplator, reconfirmandu-si talentul. In fata miilor de spectatori care au profitat de vremea foarte frumoasa pentru a asista la demonstratia de maiestrie a echipajelor inscrise in competitie, Cornea a fost cronometrat in 1:22,9 si a izbutit sa castige prima "speciala" a carierei.

Pe locul secund, la trei zecimi distanta, s-au clasat doua echipaje. Primul este cel al campionului in exercitiu, Viorel Ivan. Acesta din urma isi reconfirma intentia declarata de a recupera handicapul creat de abandonul de la Brasov si faptul ca este unul dintre favoritii la victorie in runda de la Cluj, una in care, de altfel, s-a impus si la precedenta editie. Cel de-al doilea echipaj creditat cu timpul de 1:23,2 este cel compus din Ioan Mihut si Thomas Campean.

Ziua decisiva este insa cea de azi, atunci cand, cu siguranta, vom vedea o alta fata a liderului clasamentului la zi, Bogdan Nastase, care este abia al patrulea (la egalitate cu un alt pusti extrem de talentat, Simone Tempestini), dar si a lui Adrian Dragan, Spartacus Popa, Sebastian Gioarsa, Octavian Tirnovean sau Florin Tincescu, piloti care au luptat pentru podium in rundele precedente.