Angajatele Dacia au sustinut campania umanitara 'Venim in casa de Paste'

Cea mai de succes companie din Romania cu sediul in Arges, Dacia, ajuta comunitatea locala, fie ca este vorba despre actiuni umanitare, ecologice sau educationale.

Astfel, campania umanitara « Venim in casa de Paste » initiata de Primaria si Consiliul Local Mioveni a fost sustinuta de toate entitatile Grupului Renault in Romania, inclusiv Dacia prin intermediul angajatelor care fac parte din reteaua Women @ Renault.

Doamnele au facut donatii in bani sau tichete de masa, iar de valoarea totala au achizitionat alimente pentru masa de Paste. Pe 21 aprilie, in Joia Mare, angajatele au participat efectiv la inmanarea acestor bunuri, impreuna cu primarul Ion Georgescu si angajati ai primariei.

Beneficiarii au fost alesi pe baza situatiei oferite de Biroul de Asistenta Sociala al Primariei Orasului Mioveni, care a identificat 45 de familii nevoiase cu 65 de copii. Dintre acestea, noua sunt familii monoparentale, iar doi dintre copii sufera de diabet.

Recent, membrii retelei de voluntariat Dacia au participat la actiunea de reimpadurire pe platoul de la Faget « Romania prinde radacini ».