RENAULT IMPUNE NOI STANDARDE PENTRU VEHICULUL ELECTRIC ȘI PREZINTĂ O GAMĂ REÎNNOITĂ LA SALONUL DE LA PARIS

RENAULT impune noi standarde pentru vehiculul electric și prezintă o gamă reînnoită la salonul de la paris

Renault ZOE cu noua baterie Z.E. 40 - disponibilă de acum - stabilește un nou record de autonomie: 400 de kilometri NEDC.

Renault își continuă ofensiva produs cu cinci modele noi și prezintă în premieră europeană noul KOLEOS

Noul concept car Z32 marchează începutul unui nou ciclu al designului și inovației.

Un Renault complet reînnoit la Salonul de la Paris: vehicule electrice, design nou, gamă complet reînnoită.

Președintele Director General al Grupului Renault, Carlos Ghosn, a anunțat că Renault ZOE va fi imediat disponibilă spre vânzare, noua baterie Z.E. 40 permițând o autonomie de 400 km NEDC (echivalentul unei distanțe reale de 300 km în mediu urban și suburban) dintr-o singură încărcare. ZOE este deja autoturismul 100% electric cu cel mai mare succes de vânzări, iar această autonomie o depășește pe cea a oricărui alt vehicul destinat publicului larg disponibil în prezent pe piață.

Luna aceasta Renault a depășit pragul de 100.000 vehicule electrice, iar acum ZOE va parcurge până la 400 km fără să fie necesară reîncărcarea. Continuăm să facem eforturi în acele zone în care inovația contează cel mai mult pentru clienții Renault. Le ușurăm alegerea pentru o mașină electrică cu servicii conectate care să le intensifice experiența condusului. Este o prioritate pentru noi și pentru clienții ZOE”, a declarat Președintele Director General al Grupului Renault, Carlos Ghosn.

Ghosn și-a susținut prezentarea având pe fundal întreaga gamă Renault reînnoită, expusă pentru prima dată în întregime la Salonul de la Paris. Noul KOLEOS, SUV-ul vârf de gamă al Renault, a fost arătat pentru prima dată în Europa azi, marcând finala ofensivei produs a Grupului Renault, ofensivă care a cuprins 4 vehicule electrice, 15 modele reînnoite și 11 modele complet noi în ultimii 4 ani. Compania s-a bucurat de rezultate financiare record în ultimele 18 luni datorită, în mare parte, ofensivei produs, investițiilor în fabricație, sinergiilor din Alianța Renault-Nissan și extinderii geografice.

Laurens van den Acker, Senior Vice President Design al Grupului Renault, a dezvăluit noul concept car Renault, Z32, care stabilește viziunea de design a noilor modele Renault și investițiile în tehnologie.

ZOE fixează acum un nou prag pentru mașinile electrice accesibile ca preț

Pionier al mobilității electrice și constructorul cu cele mai mari vânzări de vehicule electrice în Europa, Renault a crescut nivelul programului de inovație și al implementării strategiei de Zero Emisii (1).

Echipată cu noua baterie Z.E. 40, Renault ZOE are acum o autonomie record de 400 km NEDC, o distanță dublă față de cea de la lansare și este cea mai bună dintre toate automobilele 100% electrice destinate publicului larg.

Niveluri de echipare: mai multe alegeri și caracteristici

  • Caracteristici noi pentru nivelurile de echipare: două culori noi pentru caroserie; noi elemente de interior pentru versiunile Zen; oglinzi pliabile acționate electric, jante noi și elemente de tapițerie noi pentru versiunile Intens.

ZOE, echipată cu noua baterie Z.E. 40, este fabricată la uzina Renault Flins în Franța, iar comenzile se deschid acum, livrările urmând a fi făcute înainte de sfârșitul anului.

Noul Renault KOLEOS vine să completeze oferta de SUV-uri Renault

Noul Renault KOLEOS a debutat astăzi la Salonul de la Paris. Noul KOLEOS este un SUV autentic, de segment D, cu design puternic, tehnologie „four-wheel drive”, aptitudini de teren cu gardă la sol de 210 mm, un interior rafinat și confortabil cu 5 locuri, un habitaclu spațios și o gamă de avantaje precum R-LINK2 și tabletă multimedia. Renault KOLEOS va fi disponibil spre comercializare în Romania în prima jumătate a anului 2017.

Concept Car-ul care sintetizează stilului Renault

Z32 marchează începutul unui nou ciclu de dezvoltare care explorează limbajul de design și tehnologiile Renault pentru modelele viitoare. Designul călduros și caracteristicile care vizează confortul reprezintă atât viziunea mobilității viitorului, cât și pasiunea vibrantă care este asociată cu lumea auto. Stilul este călduros și senzual, culoare predominantă este roșu și se pune accent pe materialele de foarte bună calitate - care includ lemnul și pielea - și totul este un amestec de meșteșug, tehnologie și design cu o tușă într-adevăr franțuzească. Habitaclul prefigurează interioarele mai elegante, mai rafinate ale modelelor viitoare.

Cele mai recente ecrane ultra high-definition, recunoașterea și conectivitatea telefonului, interfețele personalizabile ale ecranelor tactile sunt elemente care fac viața la bord mai ușoară.

Z32 oferă 3 moduri: neutru, sport și autonom. Modul de condus autonom poate fi activat folosind meniul MULTI-SENSE. Concept car-ul Z32 GT 100% electric capitalizează informațiile și cunoștințele dobândite din activitatea motorsport a echipei Renault e.dams, dublă campioană a Formulei E și se concentrează pe performanță, în special pe abilitatea de a ajunge la 100km/h în mai puțin de 4 secunde.

Pentru mai multe informații despre Renault, accesați site-ul media.renault.com.

Despre Grupul Renault

Renault fabrică mașini din 1898. În prezent, este un grup internațional cu vânzări globale de peste 2,8 milioane de vehicule în 2015. Succesul pe care l-au avut noile produse în 2015, numeroasele lansări planificate și dezvoltarea internațională confirmă ambițiile de creștere ale Grupului Renault pentru 2016.

  • Zero emisii în timpul deplasării: nu sunt emisii de CO2 sau de alte substanțe poluante reglementate în timpul deplasării în ciclu NEDC (nu este inclusă uzura pieselor).