Dacia, pentru a treia oară maşina oficială a Festivalului RADIRO

Dacia este mașina oficială a celei de-a treia ediții a Festivalului Orchestrelor Radio RADIRO, desfășurat în perioada 23 septembrie – 1 octombrie la București. În această calitate, Dacia va oferi publicului meloman concertul de închidere, susținut de BBC Concert Orchestra, în data de 1 octombrie.

Interpreții și dirijorii invitați la festival vor fi transportați cu o flotă de șase vehicule Dacia, dintre care patru Dacia Duster și două Logan MCV.

„Parteneriatul cu RADIRO reprezintă, pentru Dacia, o bună ocazie ca să evoce munca în echipă și calitatea, elemente majore ale succesului în industria auto, dar și în muzică. În sala de concerte, fiecare partitură prinde viață grație cooperării dintre instrumente și profesionalismului artiștilor. La Mioveni, la fiecare 55 de secunde iese de pe banda de montaj o mașină. Calitatea fabricației este posibilă datorită sincronizării, organizării minuțioase și profesionalismului celor 14.000 de colaboratori din uzine. La fel se obține și excelența în interpretarea unei opere muzicale de către o orchestră. Așadar, aceste similitudini dintre fabricarea unui vehicul și universul muzicii sunt sursa parteneriatului dintre RADIRO și Automobile Dacia”, a declarat Yves Caracatzanis, președinte-director general Dacia.

RADIRO face parte din platforma de proiecte culturale susținute de marca auto în România, alături de seria de concerte educative ”Clasic e fantastic”, turneele ”Pianul călător”, ”Vioara lui Enescu la sate”, ”Duelul viorilor” și ”Flautul de aur”, programul ”Tinere talente” al Fundației Principesa Margareta a României, Târgul de Carte ”Gaudeamus”.