Dacia la Salonul Auto de la Geneva 2014

Dacia este prezentă la cea de-a 84-a ediție a Salonului Auto de la Geneva, eveniment deschis presei internaționale în zilele de 4 și 5 martie și publicului larg în perioada 6 - 16 martie.

Această participare reprezintă o certificare a rezultatelor avute de constructorul român de automobile. De la momentul lansării Logan din anul 2004, Dacia a înregistat un adevărat succes comercial: 2,7 milioane de vehicule înmatriculate până în prezent în Europa și Bazinul Mediteranean. În mai puțin de doi ani, marca și-a extins și reînnoit întreaga gamă. Aceasta oferă vehicule cu un design atractiv, echipamente dorite de clienții săi și motorizări moderne pe benzină, motorină și GPL.

Dacia beneficiază de expertiza și calitatea grupului Renault și se angajează într-o relație de încredere cu clienții săi, oferind o garanție de 3ani/100 000 km pentru toate modelele sale.

În 2013, vânzările Dacia au crescut cu 19,3%, la aproape 430.000 de unități, creșteri bazate pe succesul Duster și reînnoirea gamei Logan și Sandero. Dezvoltarea a continuat prin adăugarea a 6 țări noi în procesul de comercializare: Marea Britanie, Irlanda, Norvegia, Danemarca, Cipru și Malta.

Cu o promisiune clar orientată spre generozitate, fiabilitate și accesibilitate, Dacia a câștigat încrederea clienților săi și, prin urmare, locul său în piața auto. Prezentă în 43 de țări, marca se bazează pe relansarea gamei pentru amplificarea succesului său și în viitor.